Behandling av aktiv acne

This post is also available in: English

BEHANDLING AV AKTIV ACNE

Vi behandlar aktiv acne med Algneedling/Bio-Microneedling.

Tonårsakne brukar vara androgenerna (hormoner) som stökar.
Vuxen acne är dock lite klurigare. Tillsammans med rätt hudvård, klinikbehandling (t ex algneedling, mezotix) kosthållning och tillskott, justering av vissa dagliga rutiner så kan man hitta balansen igen och få en frisk hud. Vi rekommenderar FB gruppen Acnegruppen för tips & stöd.

Algneedling/Bio-Microneedling är en mycket effektiv behandling helt utan nålar, smärta eller blod!

Algneedling/Bio-Microneedling är en mycket effektiv behandling helt utan nålar, smärta eller blod! Skapar 3 miljoner mikrokanaler jämfört med klassisk microneedling som skapar ca 1miljon mikrokanaler. Svampspiklar är en slags kiselhaltig biomikronål som utvinns ur sötvattensvampen. Det stimulerar hudens både epidermis och dermis. Det kan ses som pulver för blotta ögat och som en vass stavkristall under mikroskopet. 

EFTER BEHANDLINGEN
Efter en behandling kan en rodnad uppstå och efter någon/några dagar kan du flagna. Det är viktigt att inte utsätta huden för direkt solljus veckan efter behandlingen. Vid vistelse utomhus ska kräm med hög solskyddsfaktor användas. Tveka inte att kontakta din behandlare om du har några funderingar kring eftervården.

Behandlingsupplägg

Vid Algneedling/Bio-Microneedling så rekommenderar vi en kur om 4ggr med 2v mellanrum. Om din hud har mycket pormaskar, blackheads etc så bör du göra en klassisk ansiktsbehandling med portömning innan för bästa effekt. 

Vid samtliga behandlingar rengör vi huden och avslutar med en recovery kräm. Du bör komma osminkad till behandlingen.

ERBJUDANDE!

För att du ska få uppleva och känna hur effektiv en behandling med Algneedling/Bio-microneedling är så erbjuder vi dig din första behandling till ett rejält reducerat pris. Väljer du t.ex. ansikte och hals så betalar du endast 995kr (ord.1800kr)! Varmt välkommen att boka in din första behandling!

This post is also available in: English