Exilis Ultra 360

This post is also available in: English

EXILIS ULTRA 360 HUDUPPSTRAMNING & FETTREDUCERING

Exilis Ultra 360 är en avancerad teknologi för icke-kirurgisk kroppsskulptering och huduppstramning på både kvinnor och män. Den passar alla hudtyper och kan göras under alla årstider. Med Exilis Ultra 360 kan du på ett säkert och effektivt sätt minska oönskade fettansamlingar och förbättra hudens elasticitet på problemområden som mage, midja, höfter, lår, armar och hals. Exilis är fantastisk för hela ansiktet även på läpparna samt kring ögon. Givetvis även för hals och dubbelhaka samt dekolletage. Den kan också förbättra och strama upp bysten samt hjälpa vid gynekomasti (manliga bröst).

Exilis Ultra 360 använder en kombination av radiofrekvens- och ultraljudsteknologi för att penetrera djupt in i huden och luckra upp fettceller i det subkutana fettlagret samtidigt som den genom uppvärmning av dermis stimulerar kollagenproduktionen för att förbättra hudens struktur och fasthet. Detta innebär att samtidigt som fettet reduceras stramas huden upp vilket gör att man uppnår två resultat samtidigt vilket är magiskt!

Behandlingen är smärtfri, många upplever den liknande en hotstone massage. Den tar cirka 30-80 minuter per session beroende på vilka, och hur många, områden du önskar göra. Resultatet är alltid individuellt. En kur utförs vanligen med en intervall på 7-10 dagar mellan sessionerna och det krävs vanligtvis 4-5 behandlingar för att uppnå optimalt resultat. De flesta patienter ser märkbara resultat och ett lyft redan efter den första behandlingen. Uppstramningen går tillbaka något efter första dygnet för att sedan radikalt förbättras under de följande 2-3 månaderna då det bildas nya kollagenfibrer vilket medför ytterligare uppstramning och lyft av huden, reducering av rynkor, bättre lyster och ett fräschare utseende. En ny behandling rekommenderas efter ca 6-12 månader för att bibehålla resultatet.

Exilis Ultra 360 är ett icke-invasivt alternativ till traditionell fettsugning och hudkirurgi. Det är också ett utmärkt komplement till en hälsosam livsstil och regelbunden träning för att uppnå en slankare och fastare kropp.

Kontakta oss idag för att lära dig mer om Exilis Ultra 360 och hur det kan hjälpa dig att uppnå dina kroppsmål utan kirurgi eller lång återhämtningstid!

För dig som har oelastisk, lös hud, envisa fettdepåser eller mamma mage.
Behandlingen passar alla åldrar och hudtyper. Den kan utföras på hela kroppen.

Du ska inte genomgå behandling om du har något av följande:

 1. Hjärtsjukdomar
 2. Cancersjukdom
 3. Inflammation/ Infektion
 4. Isotretinoin de senaste 12 månaderna (acnemedicin)
 5. Njur/ leversjukdom
 6. Sklerodermi (bindvävssjukdom)
 7. Epilepsi
 8. Implantat/Metaller lokalt i kroppen
 9. Åderbråck på området
 10. Diabetes
 11. Nervskador på området
 12. Ablativa behandlingar de senaste 3 månaderna
 13. Fillers/ Botox 1 mån
 14. Gravid/ Ammande
 15. Pacemaker
 16. Blodsjukdomar

Tekniska detaljer

Exilis Ultra 360 – Så fungerar det

Huduppstramning med Exilis använder EFC™ (Energy Flow Control) för att kombinera ultraljuds- och radiofrekvensteknologier för att rikta in sig på specifika kroppsdelar, samtidigt som man kontrollerar mängden energi fokuserad på ett enda område. Detta innebär en mycket säker och effektiv teknik. Ultraljudstekniken ger maximal flexibilitet för att på ett säkert sätt behandla i princip alla kroppsdelar.

Exilis Ultra fokuserar värme djupt i huden men kyler samtidigt effektivt för att ge maximal komfort under behandlingen.

Värmen tränger ned i huden och de omgivande fettcellerna överhettas för att öppna sig och läcka ut fettlipider som sköljs ut genom lymfsystemet. Värmeenergin stimulerar även produktion av kollagen, vilket stramar åt huden, minskar rynkor och ger volym tillbaka i huden.

Avancerad kylning – skiktning

Med skiktning menas att energi levereras till olika djup i vävnaden. Exilis applikator är utformad så att man kan ändra energi och kylning direkt under en behandling och man kan behandla från djup vävnad hela vägen upp till det ytliga lagret.

Nyckeln vid estetiska behandlingar är att behandla effektivt med så höga energinivåer som möjligt utan att kompromissa med patientens komfort. Temperaturövervakning i realtid vid kroppsskulptering med Exilis Ultra ger bästa kontroll för exakt vävnadsuppvärmning.

Exilis Ultra 360 ger maximal energi utan obehag för dig som patient.

Reducering av rynkor och förbättring av hudens elasticitet

INNAN – Ojämn hudyta orsakas av förlust av kollagen vid naturligt åldrande.

UNDER – Värmeenergi stör gamla kollagenfibrer och initierar nybildningen av kollagen.

EFTER – EXILIS ULTRA 360™  behandlingen leder till synlig förbättring av huden.

Fettreducering och huduppstramning

INNAN – Hudslapphet orsakad av förlust av bindväv på grund av naturlig åldrandeprocess och lagring av överflödigt fett.

UNDER – 360 volumetrisk uppvärmning stör gamla kollagenfibrer och initierar processen för ny kollagenbildning.

EFTER – Fettceller störs och fett avlägsnas via processen med apoptos. Detta leder till en synlig förbättring av huduppstramning och fettminskning.

This post is also available in: English