HIFU 7D

HIFU 7D

HIFU (High Intensity Focused Ultrasound) fördelar 

  • Effektiv hudföryngring: HIFU-behandling använder högintensiv fokuserad ultraljudsteknik för att strama och lyfta huden på ett icke-invasivt sätt. Genom att stimulera kollagenproduktionen förbättrar den hudens elasticitet och minskar synligheten av rynkor och fina linjer.
  • Säkerhet och minimala biverkningar: Studier har visat att HIFU-behandling är säker och effektiv för hudstramning utan allvarliga biverkningar. Med minimalt obehag under och efter behandlingen erbjuder den en bekväm lösning för hudföryngring.
  • Långvariga resultat: Trots att HIFU-behandling inte är permanent, kan dess resultat vara långvariga och märkbara. Med god eftervård kan fördelarna av en HIFU-behandling hålla i sig i upp till ett år, vilket ger långsiktig föryngring och förbättring av hudens utseende.
 

För fettreducering har HIFU flera fördelar:

  • Icke-invasiv metod: HIFU för fettreducering är en icke-kirurgisk metod som inte kräver några snitt eller suturer. Det innebär att det inte finns någon återhämtningstid och minimal risk för komplikationer jämfört med kirurgiska ingrepp.
  • Riktad behandling: Med HIFU kan fettceller målinriktas utan att skada omgivande vävnad eller hud. Ultraljudsvågorna fokuseras på specifika fettområden för att bryta ner fettceller, vilket resulterar i en konturerad och mer definierad kroppsform.
  • Långvariga resultat: Efter HIFU-behandling för fettreducering kan det ta några veckor att se fullständiga resultat eftersom kroppen gradvis eliminerar de behandlade fettcellerna. Men de resulterande effekterna kan vara långsiktiga med en hälsosam livsstil och regelbunden motion, vilket ger en varaktig förbättring av kroppsformen.