Landingpage Lymfmassage

This post is also available in: English

UNDER EN BEGRÄNSAD TID ERBJUDER VI ETT ANTAL NYA KUNDER ATT PROVA PÅ

LYMFMASSAGE

HOS VÅR LYMFTERAPEUT OCH FÅ HELA

50% RABATT!*

JUST NU! FRÅN 648 kr (ord. pris från 1295 kr)

*ERBJUDANDET GÄLLER ETT BEGRÄNSAT ANTAL PLATSER OCH ENBART FÖR NYA KUNDER

HAR DU PROBLEM MED SVULLNAD?

OPERERAT BORT LYMFNODER?

ÄR DU STRESSAD?

SVÅRT ATT GÅ NER I VIKT?

VILL DU FÅ ÖKAT VÄLBEFINNANDE?

DÅ SKA DU PROVA LYMFMASSAGE!

Vad är lymfmassage? 
Lymfmassage är en manuell terapeutisk teknik som syftar till att stimulera lymfsystemet i kroppen. Detta system ansvarar för att transportera bort överflödig vätska, slaggprodukter och toxiner från kroppen, samtidigt som det stärker immunförsvaret. Genom att använda specifika massagegrepp och rörelser främjar lymfterapeuten lymfflödet, vilket kan resultera i en mängd olika hälsofördelar.

Lymfmassage som komplement vid viktnedgång

Ett trögt lymfsystem kan också vara en av anledningarna till att man går upp i vikt eller inte lyckas gå ner. Överskottsvätskan som ansamlas när lymfflödet inte fungerar optimalt sägs göra att fettcellerna växer. Har man ett trögt lymfsystem så fastnar vätskan i kroppen och omvandlas så småningom till fett. Man kan göra allt rätt när det gäller motion och kost men fungerar inte lymfsystemet optimalt så går man upp i vikt ändå. Om man skapar ett bättre lymfflöde med lymfmassage och egenvård kan man alltså gå ner en del av den överflödiga vikten.

Välkommen att uppleva och lära dig mer om lymfmassage, en effektiv behandling utförd av vår lymfterapeut Erika! Här kommer du att upptäcka fördelarna med lymfmassage, vad det innebär och hur det kan hjälpa dig att uppnå optimal hälsa och välbefinnande.

Vem kan dra nytta av lymfmassage?
Lymfmassage passar ALLA och kan vara till stor nytta för personer med olika hälsotillstånd eller som vill förbättra sin övergripande hälsa och välbefinnande. Det kan vara särskilt fördelaktigt för personer med lymfödem, svullnad efter operation eller skada, fibromyalgi, kronisk trötthetssyndrom, premenstruella symtom (PMS) och celluliter. Det kan också vara till hjälp för dem som vill stärka sitt immunsystem eller bara uppleva avslappning och förbättrad cirkulation.

Varmt välkommen!

Mvh Teamet på A Beauty Light

Vår klinik ligger på Pålsundsbacken i Hornstull/Södermalm Stockholm.

Säkra din plats genom att kontakta oss i formuläret nedan!

Antalet platser är begränsat.

This post is also available in: English