Led-ljus behandling

This post is also available in: English

LED-LJUS BEHANDLING

LED-ljusterapi passar för hela kroppen

Ljusterapi med 7 olika ljus som kan anpassas efter hudens behov. Man kan behandla exempelvis, ansikte, hals, dekolletage, rygg m.m. Infrarött ljus som tillförs via ljusterapi är bra för huden. Infrarött ljus som vi får via solning är däremot inte bra för huden då den är kombinerad med UV-strålar.

Behandling med LED-ljus förbättrar kroppens naturliga cellulära återhämtning, snabbar på läkning, behandlar aktiv akne, ger hudföryngring med mera. Behandlingen tillför en koncentrerad energi djupt in i din vävnad som påverkar din kropp på cellnivå utan skadliga UV-strålar.

LED-ljus kan användas som en fristående eller som en kompletterande behandling.
De djupgående LED-lamporna är lugnande, de riktar sig djupt in i hudcellerna för att öka blodflöde, stimulera snabbare läkning, minska smärta, minska akne med mera.

Behandlingen är helt smärtfri och passar alla, den verkar både i förebyggande syfte och hjälper till att reducera redan synliga linjer.

Kan kombineras med ansiktsbehandlingar såsom kemisk peeling, microneedling och tixel/mesotix.

LED-ljus behandling är den nya beautytrenden, läs mer i magazinet Elles artikel.

Vad gör den gula LED-ljusterapin:

  • Främjar sårläkning
  • Hudföryngring
  • Minskar inflammation

Den gula LED-lampan kan användas direkt efter behandlingar som kosmetiska injektioner, RF-resurfacing och micronålning. Eftersom dessa behandlingar kan skapa inflammation eller sår i huden, kommer det gula ljuset att påskynda återhämtningstiden som normalt är förknippad med dessa behandlingar.

Vad gör den blåa LED-ljusterapin:

  • Reducerar inflammerad akne
  • Reducerar aknebakterien

Den blåa LED-lampan är specialiserad på att eliminera bakterierna på huden och i porerna, vilket kan orsaka akne. Den minskar akne och förbättrar den naturliga läkningsprocessen och därmed hudens utseende. Används i fördel tillsammans med ansiktsbehandling och kemisk peeling vid akne.

Vad gör den röda LED-ljusterapin:

  • Återfuktar
  • Hudföryngring
  • Minskar inflammation och smärta

Stimulerar hudens djupare lager utan att skada eller irritera de övre. LED-ljusbehandlingen stimulerar kollagenbildningen, förbättrar genomblödningen, syresättningen till cellerna och näringsupptaget till blodkärlen. Ljuset har en detoxande effekt och smärta och inflammation minskas. Rött LED-ljus används ofta för behandling av hudsjukdomen Rosacea.

Jämnar hudtoner och är effektiv som Anti-aging, rynkor, fina linjer, balanserar färgpigment och gör så att åldrande hud snabbare tar upp nödvändig näring.

LED-ljus behandling är en omtalad beautytrend, läs mer i magazinet Elles artikel.

Rött ljus: 635nm
Grönt ljus: 560nm
Blått ljus: 415nm
Lila ljus: 308nm
Gult ljus: 590nm
Oranget ljus: 610nm
Vitt ljus
Föregående bild
Nästa bild

This post is also available in: English