För klinikägare

This post is also available in: English

AMBASSADÖR FÖR SYNOS DEKA MASKINER

Jag är ambassadör för DEKA Dr. Arnold bäckenbottenträning samt DEKA Alexandrit hårlaser med Moveoteknologi. 
-Äger du en klinik och är intresserad av dessa maskiner så är du välkommen att kontakta mig för en demonstration! 

Annelie Schedin
Mail: contact@abeautylight.se  SMS&WhatsApp 0790-202063

Dr Arnold
Kvinnlig urininkontinens är ett vanligt problem.12,4% av den kvinnliga befolkningen i världen är drabbade av urininkontinens. Av dessa kvinnor säger 54,3 % av dem att problemen påverkar deras livskvalité. Det finns en komplex variation av förändringar i bäckenbottensystemet som sker naturligt med åldern eller efter en förlossning. I dessa fall ger inte bäckenbottenmuskler (PFM) tillräckligt stöd för bäckenorganen och kontinenskontroll. Detta leder till PFM-dysfunktioner som orsakar urininkontinens.

Dr. ARNOLD använder en unik magnetisk och selektiv stimuleringssekvens som interagerar med neuromuskulära vävnader genom att inducera homogena intensiva muskelsammandragningar (större än någon individ kan uppnå naturligt) utan smärta eller obehag. DEKA designade en lounge-stol vars ryggstöd och höjd är justerbara för att uppnå optimal position och dra full nytta av behandlingen i avslappning och komfort.

-Denna stol är så mycket bättre och effektivare än Emsella! Är du intresserad av denna typ av behandling så måste du testa denna. Jag har personligen gjort kur med både Emsella & Dr Arnold. Jag har också provat de importerade kopiorna. Vill man ha riktiga resultat så ska man köpa en äkta medicinteknisk stol. DEKA som tillverkar denna är ett Italienskt medicintech bolag som är vida känt för sina kvalitetsprodukter. De utvecklar och levererar sina produkter till både sjukhus, tandläkarkliniker och skönhetskliniker och har vunnit massor av priser och utmärkelser.  / Annelie

HÅRLASER – ÄKTA KRISTALLBASERAD ALEXANDRITLASER MED MOVEOTEKNOLOGI

Många av oss har arbetat med flera olika tekniker för hårborttagning men känt att man inte riktigt får de där resultaten man hoppats på. IPL som inte ens är en laser är det få kliniker som är nöjda med. Många har köpt in sig på Diodlasrar och trippel diodlasrar men likadant där, många kliniker är inte alls nöjda med resultaten. Sen är det många kliniker som arbetar med äkta kristallbaserad Alexandritlaser, här är de flesta nöjda förutsatt att de har en kvalitetslaser. Med äkta Alexandrit så får man de resultat man vill ha men det finns ett litet krux, oftast så gör det ganska ont för kunden, speciellt intimt. Detta har några tillverkare löst med cryokylning istället för vanlig luftkylning vilket känns bättre men inte optimalt och att använda cryopatroner blir en dyr kostnad för kliniken.

Med DEKAs MOVEO teknologi så kan man arbeta med äkta alexandrit direkt mot huden istället för att skjuta på avstånd. Den speciella prisman kyler effektivt ned huden och levererar laserstrålen med minsta möjliga effekttapp. Utformningen gör den också väldigt effektiv för att komma åt på de mest intima områdena. Givetvis har du även möjlighet att använda traditionell teknik om du vill kunna växla.

-Jag har arbetat med 4 olika diodlasrar och även testat vanlig Alexandrit. Efter att ha arbetat med Moveoteknologin så säger jag bara WOW! Den är smidig att arbeta med, resultaten är fantastiska och kunderna älskar den! Vill man ha riktiga resultat så ska man köpa en äkta medicinteknisk laser. DEKA som tillverkar denna är ett Italienskt medicintech bolag som är vida känt för sina kvalitetsprodukter. De utvecklar och levererar sina produkter till både sjukhus, tandläkarkliniker och skönhetskliniker och har vunnit massor av priser och utmärkelser.  / Annelie

This post is also available in: English