Bokning av behandling

This post is also available in: English

Boka tid för behandling

Här kan du själv boka tid för behandling*. Du kan även boka en konsultation. Om du vill så tar vi konsultationen digitalt via telefon, Zoom, Teams eller Whats app.

Behöver du hjälp med din bokning så smsa, maila, DM:a lr messa oss så hjälper vi dig. Scrolla nedåt för att se alla behandlingsalternativ. 

Vi har ibland lediga tider samma dag. Du kan alltid skicka ett sms till oss med en förfrågan. Vi svarar så snabbt vi kan i mån av tid.

Vi är oftast väldigt fullbokade så boka in din behandling i tid. Då vi har en 36h avbokningspolicy så dyker det ibland upp nya tider tätare inpå så det kan löna sig att titta in lite då och då om man vill ha en tid inom några dagar.

Betalning sker på plats och vi föredrar Swish. Har du en rabattkod eller ett presentkort så uppger du det vid betalning när du är här för behandling. Vi erbjuder även kortbetalning eller kontant (medtag jämna pengar). Du kan också betala med Klarna. För dig som vill köpa en större behandlingskur finns även möjlighet till att dela upp betalningen räntefritt via SVEA

Avbokning måste ske minst 36h innan bokad tid. All avbokning gjord senare än 36h men minst 16h innan debiteras med en fast avgift på 400kr. Avbokning mindre än 16h innan och uteblivet besök debiteras fullt ut efter ordinarie prislista. Kommer du mer än 10 min försent utan kontakt så anses tiden förbrukad och du debiteras enligt ordinarie prislista. Obs vid sen ankomst så kan vi behöva förkorta din behandlingstid.

En väntetid på max 15 min kan uppkomma. Om behandlare blir sjuk eller måste vårda barn så bör avbokningen meddelas kunden senast 12h innan bokad tid, men har rätt att avboka tiden med ännu kortare varsel.

Blir personal sjuk eller vårdar barn så kan annan behörig personal behöva utföra behandlingen.

De flesta får synbara förbättringar men tyvärr kan vi aldrig lämna några garantier för hur just ditt resultat kommer att bli. Vi arbetar ofta med före- och efter bilder som vi anonymt har rätt att publicera tex på vår hemsida.

Behandlingspaket/kurer köpta är giltiga i 6 månader från inköpsdatum, kan aldrig återbetalas och är personliga. Undantag är om läkarintyg kan uppvisas och då kan man överlåta sina behandlingar till den man önskar skriftligen. Klippkort är giltiga i 12 månader. Presentkort är giltiga i 12 månader.

Sjukdomar/ mediciner :
Du skall alltid tala om för din terapeut om du har några sjukdomar och allergier. Äter du några mediciner skall detta förstås också talas om innan behandling. Är du osäker, rådgör alltid med din läkare innan behandling om ditt tillstånd. Det är ditt ansvar att informera om du har någon sjukdom eller annat hälsorelaterat som kan påverkas av behandlingen.

Avbokning görs av kunden själv genom uppgifterna hen får via bokningsbekräftelsen och även på påminnelsemailet. Närmre än 36h före ditt besök så kan du inte längre själv avboka din tid. Du måste då skicka ett sms eller DM om att du inte kan komma. All avbokning gjord senare än 36h men minst 16h innan debiteras med en fast avgift på 400kr. Avbokning mindre än 16h innan samt uteblivet besök så kallat ”No show” debiteras efter ordinarie prislista.

I och med att du bokar in dig på vår tjänst/behandling godkänner du även vår Integritetspolicy  https://abeautylight.se/integritetspolicy/

Avbokning måste ske minst 36h innan bokad tid. Både i din bokningsbekräftelse och i ditt påminnelsemail så finner du en avbokningskod. Om du får problem med din avbokning så skicka ett SMS eller DM till oss så hjälper vi dig.

 

Vid aviserad sen ankomst så kan vi behöva förkorta din behandlingstid.
Kommer du mer än 10 min försent utan kontakt så anses tiden förbrukad och du debiteras för tiden enligt ordinarie prislista.

Närmre än 36h före ditt besök så kan du inte längre själv avboka din tid. Du måste då skicka ett sms eller DM om att du inte kan komma. All avbokning gjord senare än 36h  men minst 16h innan debiteras med en fast avgift på 400kr.

Avbokning mindre än 16h innan eller uteblivet besök så kallat ”No show” debiteras efter ordinarie prislista.

Gällande konsultationer
En konsultation är gratis men om du inte avbokar i tid eller uteblir så debiteras du 400kr.

 

NYHET!
Då efterfrågan på tider varit mycket stor så har vi nu öppnat upp ytterligare två kvällar i veckan samt helger 9-17!

TERAPEUTER

Välj valfri terapeut i bokningssystemet eller låt systemet välja.

HÅRBORTTAGNING

TRÄNING OCH HÄLSA

HUDBEHANDLINGAR

INKONTINENS

KONSULTATION

ÖVRIGT

This post is also available in: English