Bokning av behandling

This post is also available in: English

Boka tid för behandling

Här kan du själv boka tid för behandling*. Du kan även boka en konsultation. Om du vill så tar vi konsultationen digitalt via telefon, Zoom, Teams eller Whats app.

Behöver du hjälp med din bokning så smsa, maila, DM:a lr messa oss så hjälper vi dig. Scrolla nedåt för att se alla behandlingsalternativ. 

Vi har ibland lediga tider samma dag. Du kan alltid skicka ett sms till oss med en förfrågan. Vi svarar så snabbt vi kan i mån av tid.

Betalning sker på plats och vi föredrar Swish. 
Vi erbjuder även kortbetalning eller kontant (medtag jämna pengar). Du kan också betala med Revolut, anslut dig här eller Klarna. För dig som vill köpa en större behandlingskur finns även möjlighet till att dela upp betalningen räntefritt via SVEA

Vi har ytterligare ett special betalningsupplägg för grön laser behandlingar, Club Emerald. Passar vid kurer om minst 12. Det presenterar vi på plats eller vid en konsultation.

Uteblivet besök debiteras efter ordinarie prislista och all avbokning gjord senare än 24h debiteras med en fast avgift på 400kr. Avbokning måste ske minst 24h innan bokad tid. Kommer du mer än 10 min försent så anses tiden förbrukad och du debiteras med den fasta avgiften på 400kr. Obs vid sen ankomst så kan vi behöva förkorta din behandlingstid.

En väntetid på max 15 min kan uppkomma. Om behandlare blir sjuk eller måste vårda barn så bör avbokningen meddelas kunden senast 12h innan bokad tid, men har rätt att avboka tiden med ännu kortare varsel.

Blir personal sjuk eller vårdar barn så kan annan behörig personal behöva utföra behandlingen.

De flesta får synbara förbättringar men tyvärr kan vi aldrig lämna några garantier för hur just ditt resultat kommer att bli. Vi arbetar ofta med före- och efter bilder som vi anonymt har rätt att publicera tex på vår hemsida.

Behandlingspaket/kurer köpta är giltiga i 6 månader från inköpsdatum, kan aldrig återbetalas och är personliga. Undantag är om läkarintyg kan uppvisas och då kan man överlåta sina behandlingar till den man önskar skriftligen.

Sjukdomar/ mediciner :
Du skall alltid tala om för din terapeut om du har några sjukdomar och allergier. Äter du några mediciner skall detta förstås också talas om innan behandling. Är du osäker, rådgör alltid med din läkare innan behandling om ditt tillstånd. Det är ditt ansvar att tala om du har någon sjukdom eller annat hälsorelaterat.

Avbokning görs av kunden själv genom uppgifterna hen får via bokningsbekräftelsen och även på påminnelsemailet. Vid akut sjukdom nu under Covid-19 så kan du givetvis avboka även med kort varsel. Skicka då ett sms eller DM.

I och med att du bokar in dig på vår tjänst/behandling godkänner du även vår Integritetspolicy  https://abeautylight.se/integritetspolicy/

HÅRBORTTAGNING

TRÄNING OCH HÄLSA

HUDBEHANDLINGAR

KONSULTATION

This post is also available in: English