Pris Laser hårborttagning män

This post is also available in: English

Vi erbjuder både Alexandritelaser och Trippel Diodlaser. En session med Motus Ax Alexandritelaser är en dyrare men mer effektiv behandling än diodlaser och tar oftast längre tid att utföra. Vi har både fast pris och tidsbaserat pris, du får alltid det pris som är fördelaktigast för dig. Om du är osäker på hur lång tid du ska boka för Alexandrite så skriv till oss och fråga så svarar vi så fort vi kan.

Hårborttagning MOTUS AX MOVEO ALEXANDRITE - FÖR MÄN

OBS! Håret måste vara rakat. Helst ska det vara en utväxt på ca 1mm, dvs raka 24-48h innan. Pris för kvinnor hittar du här.

Gällande ben. Många hinner göra halva ben på 35 min och hela ben på 50 min men vi kan inte garantera att vi hinner därav att ben enbart finns som tidsbaserat.

Hårborttagning trippellaser Diod - FÖR MÄN

OBS! Håret måste vara rakat. Helst ska det vara en utväxt på ca 1mm, dvs raka 24-48h innan.
I våra paket så kan axiller bytas ut mot 2X Mini -area. Pris för kvinnor hittar du här.

Short, medium and long boxer

Manzillian = intimt fram där du väljer om du vill spara en liten del samt mellan skinkor.
Hollywood = då tar man bort allt intimt fram samt mellan skinkor.
Kort/Medium/Lång boxer = vi tar bort allt du vill på detta område.

Intimt, axiller och skägg görs med en intervall på 4-5 veckor medans övriga kroppen med en intervall på 8-10 veckor.

a beauty light logotype

Övrigt

OBS! Alla områden som ska lasras måste vara rakade före behandling! Vi rakar INTE på plats. Vill du visa hur håret ser ut när det är utväxt vänligen ta ett kort. Helst ska det vara en utväxt på ca 1mm, dvs raka 24-48h innan. Håret får dock INTE vara längre än 2mm.

Vi lasrar överallt förutom på slemhinnor och på huvudet (nacke & ansikte går bra) samt inte närmre än 2 cm från ögonen.

 *Mini area=: öron, näskanten, mellan bryn, fingrar lr händer (en hand), tår lr fötter (en fot), bröstvårtor.

För jämförelse pris laserhårborttagning Stockholm

För att jämföra pris för hårborttagning bör man se till att jämföra även den utrustning som används. De maskiner som används är Alexandritelaser, Yaglaser, Diodlaser samt IPL. De nanometer som används av lasrarna (ej IPL som är en lampa inte en laser) är Alexandrite 755 nm, Diod 808 nm samt Yag 1064nm. Laserhårborttagning med äkta kristallbaserad Alexandritlaser är oftast en dyrare behandling än med en Diodlaser. Alexandritelaser med moveo är en mer avancerad maskin, den är lite mer tidskrävande men ger också mer effekt per behandling. Man ska också ha i åtanke vilken behandlare man väljer. Är personen utbildad och certifierad för den/de maskiner de använder? Har personen erfarenhet och är han/hon noggrann? Om t.ex. en helkropp utförs på 60 min så kan man utgå från att det görs lite väl snabbt.. En modern trippel diodlaser är oftast nästintill smärtfri medan en Alexandritelaser kan göra lite ont framförallt intimt. Vår Alexandritelaser Motus Ax Moveo är utrustad med en svepande teknik (moveo) vilket gör att också den ger i princip smärtfria behandlingar även intimt.

Alexandritelasern Motus Ax Moveo från Italienska medicintechbolaget DEKA kan du läsa mer om här. Den svenska återförsäljaren och utbildaren är Synos Medical.

Alexandrite laser med moveoteknik

Trippel diodlaser

This post is also available in: English