Bygg muskler snabbt

This post is also available in: English

BYGGA MUSKLER

Bygg muskler och bränn fett med EMS

WONDER PRESTIGE - AESTHETIC BODYBUILDING

Marknadens överlägset STARKASTE EMS-träning. Behandlar 6 områden (12 punkter) samtidigt. 52.000 kontraktioner vid varje punkt. Denna maskin fungerar även för dig med ett BMI långt över 30. Wonder bygger muskler på riktigt. Här får du träningsvärk! Wonder prestige har program för att bränna fett, bygga muskler, reducera celluliter, rehabträning, “SPA” , muskeltoning m.m. Rekommenderat att man startar med träning 1ggr/veckan men det går att träna upp till 2ggr/veckan.

EM-Bodyslimsculpturing

HIFEM – High Intensity Focused Electro Magnetic technology är en icke invasiv träningsmetod som används för att effektivt och skonsamt bygga muskler och bränna fett. 30 minuters behandling för mage motsvarar ca 20.000 sit-ups. Ett träningspass kan öka muskelmassan och bränna fett på samma gång. Utrustningar som Em-sculpt, Em-slim, Em-bodyslimsculpturing använder sig alla av samma teknik; HI-EMT.

För vem passar dessa träningspass?

Lägger du mycket focus på din kropp och träning? Har du nått den där fina kroppen men saknar det lilla extra som ger dig synliga muskler med tydliga konturer? Då är detta verkligen träningspasset för dig! Extremt effektiv träning på de partier som just du behöver.

Tränar du regelbundet men det händer ingenting på vissa områden? Med EM-Bodyslim Sculpturing så får du äntligen resultat på den där envisa magen, saknade midjan och det uteblivna rumplyftet. 

För många räcker inte tiden till. Med EM-Bodyslim Sculpturing räcker det med 30 min för att uppnå 5,5h träning. Du blir dessutom inte svettig så du kan direkt efter en behandling åka vidare till det där mötet, tillbaka till jobbet eller hämta barnen utan att dyka upp svettig med rufsigt hår.

Är du en soffpotatis, bara inte tycker att det är kul eller är för bekväm av dig? EM-Bodyslim Sculpturing gör jobbet åt dig! Dessutom helt utan blod, svett och tårar. Luta dig tillbaka en stund och skörda sen frukten av din egen lathet.

Efter en graviditet så har mycket av magmuskulaturen töjts ut och förslappats. EM-Bodyslim Sculpturing hjälper dig på rätt väg igen. En session ger dig ca 20.000 sit-ups! En rekommenderad återhämtningskur är 8 träningspass fördelat på en gång i veckan under två månader.

Det finns ett antal tillstånd där denna typ av träning är utesluten.
Det gäller bland annat;
* Du som har pacemaker
* Vid graviditet
* Du som har haft hjärtattack eller har svagt hjärta
* Du som har någon form av metallimplantat (Titan går dock bra)
* Du som har andra typer av medicinska implantat 
* Du som har haft en stroke
* Du som har, eller har opererats för hjärnskador
* Du som inte känner dig fysiskt frisk

Obs! Dessa träningspass och maskiner är inte att förväxla med olika Tens-bälten etc som finns på marknaden. 

Aesthetic bodybuilding och EM-träning kan betalas med ditt friskvårdsbidrag via Actiway! Kvittot gäller även hos Benify!

This post is also available in: English