Dr Platon Plasma Shower

This post is also available in: English

DR PLATON PLASMA SHOWER

DR PLATON är en helt unik apparatur som verkar antiinflammatoriskt på en helt ny nivå vilket gör att vi nu kan hjälpa er ännu bättre med inflammatoriska hudtillstånd som ROSACEA och AKNE. Dessutom helt utan smärta, risker eller konvalescens!

✔️Minskar effektivt akne, rosacea och alla inflammatoriska tillstånd
✔️Lindrar och återställer irriterad, uttorkad och kliande hud (t.ex. vid atopisk dermatit, eksem, psoriasis eller seborré)
✔️Påskyndar hudens läkningsprocesser, efter trauma mot huden (t.ex. solbränna, hudsjukdom) eller laser/kemisk peel
✔️Har en anti-aging effekt – Utlöser epidermal regenerering, stärker hudens immunförsvar och epidermala barriär
✔️Ökar absorptionen av aktiva ingredienser som appliceras på huden såsom tex serum
✔️Minskar epidermal pigmentering (särskilt inflammationsrelaterad)

Dr Platon Technology

Dr Platons estetiska enhet använder Plasma Shower-teknik för att omvandla huvudgaserna i luften mellan enhetens spets och patientens hud (främst syre och kväve), till icke-termisk plasma, i temperaturer på 35-40 °C. Under behandlingen kan man känna att det sprakar lite på huden och att det luktar ozon. Man kan vid behandling på ansiktet ibland känna lite metallisk smak i munnen.

Dr Platon är en professionell enhet, med en mycket kraftfull kall plasmautgång. Enheten erbjuder användarna 3 utbytbara keramiska plasmasplattor. Den icke-termiska plasman är säker att beröra och icke-ablativ. Som ett resultat av det så kräver behandling med Dr Platon ingen återhämtningstid.

This post is also available in: English