Hårborttagning män

This post is also available in: English

HÅRBORTTAGNING MÄN

Hårborttagning män specifikt

Mäns vanligaste behandlingsområden är rygg och axlar samt skinkorna. Det finns däremot inga ovanliga områden för hårborttagning på män! Var inte rädd för att säga vart just du vill ta bort hår, du är garanterat inte ensam. Män tar bort hår på hela kroppen. Vi är specialiserade på hårborttagning även intimt för män så kallad Manzillian.

Vi behandlar överallt utom:

– Slemhinnor ex. inne i näsan
– På huvudet (nacke och ansikte går bra)
– 2cm från ögonen (mellan och över bryn går bra)

Hårborttagning män intimt

Många väljer att ta bort hår intimt med laser. Det kan vara enbart mellan skinkor och stjärten eller ansat fram. Vissa tar bort allt så kallat Hollywood. Vi lasrar både pung och skaft. Du väljer vad som passar dig. Var noga med att raka området före behandlingen. Denna typ av laser är inte farlig för de intima delarna och påverkar inte testiklarnas funktion. 

Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du får en professionell behandling. Vi har utfört hårborttagning med laser intimt på män under många år. Vår maskin är utrustad med superkylning vilket gör att behandlingen inte gör ont. Det kan bli lite varmt och kännas stickigt men vi anpassar oss efter dig så att vi hittar rätt nivå för både komfort och bästa resultat. Vi har äkta Alexandrite laser utrustad med både MOVEO och AIR teknik. Vi rekommenderar alltid att starta med MOVEO.

Manzillian = intimt fram där du väljer om du vill spara en liten del samt mellan skinkor.
Hollywood = då tar man bort allt intimt fram samt mellan skinkor.

Short, medium and long boxer

Kort/Medium/Lång boxer = vi tar bort allt du vill på detta område.

Hårborttagning män skäggväxt

Du kan tex välja att enbart lasra skägglinjen men du kan också välja att ta bort hela skäggväxten. För dig som vill ta bort hela skäggväxten så kan det vara bra att veta några saker. Till att börja med så är det mycket jobbigare att ta bort skäggväxt än övriga områden. Detta beror på flera saker. Skäggstrån är hårdare och tjockare samt växer djupare ner i huden än andra hår. De växer dessutom mycket tätt samt växer väldigt snabbt. Det går inte att lasra bort skägget utan att det tyvärr gör lite ont. Under behandlingsperioden blir det ofta ett lite fläckigt utseende.

Bilderna nedan visar före samt under pågående behandling av skäggväxt då det ofta blir som ”små öar” av hår på vissa ställen. Dessa minskar vartefter processen med hårborttagning fortskrider.

Gör du enbart skägglinjen så kan du lasra med c:a 2 veckors mellanrum. Vid lasring av hel skäggväxt hos män rekommenderar vi behandlingar med ca 4 veckors intervall. Intimt och axiller görs med en intervall på 4-5 veckor medan övriga kroppen med en intervall på 8-10 veckor. OBS. Att ta bort hela skäggväxten om du är mörk i huden kan vara svårt och kräver många behandlingar. Hudtyp 1-4 brukar gå mycket bra.

Allt du vill veta om laserhårborttagning kan du läsa om här!

OBS. Hårlaser fungerar ej på hår med för lite pigment såsom vita, grå och röda. Håren måste vara mörkare än huden.

förberedelse laser hårborttagning
Förberedelse inför laserbehandling av en mans rygg.

This post is also available in: English