Hårborttagning kvinnor

This post is also available in: English

Hårborttagning kvinnor

Laser hårborttagning kvinnor specifikt

Kvinnors vanligaste behandlingsområden är överläpp, axiller (armhålor) samt bikinilinjen. Det finns däremot inga ovanliga behandlingsområden! Var inte rädd för att säga vart just du vill ta bort hår, du är garanterat inte ensam. Kvinnor tar bort hår på hela kroppen.

Bra att veta gällande hårborttagning med laser

Vi behandlar allt utom:

  • På slemhinnor ex. inne i näsan
  • På huvudet (nacke och ansikte går bra)
  • 2cm från ögonen (mellan och över bryn går bra)

Kan gravida lasra sig?

Gravida måste vänta tills efter graviditeten.

Har du plötsligt fått problem med mycket hårväxt?

Hormonrubbningar kan orsaka att tjejer/kvinnor får för hög produktion av manligt testosteron och därav också väldigt mycket hår på kroppen. Det kan inträffa vid t.ex puberteten eller klimakteriet. Kontakta din husläkare om du känner dig osäker. De kan se till att en utredning görs och att du får den professionella hjälp du behöver. Givetvis kan man även i detta fallet behandla med laser men du kan vid konstaterad hormonrubbning få medicinering som återställer hormonbalansen i kroppen.

Hårborttagning ansikte - Kvinnor

Det är väldigt vanligt att ta bort hår på tex överläppen, hakan och mellan bryn. Många tar även bort polisonger. Vad som är viktigt att tänka på är att aldrig lasra där man inte har problem med hårväxt. Lasern kan då istället trigga igång slumrande hårsäckar. Vill du ta bort hår i hela ansiktet så rekommenderar vi att ni startar med en intensivkur. Man behandlar då området en gång i veckan under fyra veckor. Därefter väntar man ca 2 månader och ser om man svarar bra på behandlingen innan man går vidare.

Hårborttagning intimt - Kvinnor

Många väljer att ta bort hår intimt med laser. Det kan vara enbart mellan skinkor och stjärten eller ansat fram bikini, extended bikini. Vissa tar bort allt så kallat hollywood men vanligt är att man sparar en liten trekant eller sträng (brasilianskt). Du väljer vad som passar dig.

Kan man lasra intimt under menstruation?

Ja, det går bra om du använder tampong eller en menskopp.

Brasilian/Hollywood
Vad betyder bikini, brazilian eller hollywood

This post is also available in: English