Köpvillkor och leverans

KÖPVILLKOR OCH LEVERANS

Köpvillkor

När du lägger din order kan du välja mellan att betala med Swish, plusgiro eller banköverföring. Uppge ditt ordernummer vid betalning. Din order sätts på paus tills vi bekräftat din betalning. Du kommer att få mail som visar statusen på din order: Lagd order, bekräftad betalning, leverans på väg. Betalar du inte din order så kommer den att raderas inom några dagar.
Ange alltid ordernummer vid betalning. Swish: 123-483 19 54   PG: 763847-1
A Beauty Light – en del av G.C. AB

Leverans

Leverans sker inom några dagar efter att vi har bekräftat betalningen. Du får ett spårningsnummer och länk till att följa din order. När du hämtar ut paketet hos ditt ombud, kontrollera att paketet inte är skadat. Om så är fallet, anmäl detta direkt till ombudet. 
För miljöns skull så samarbetar vi med andra företag gällande återanvändning av emballage.

Retur

Du har 14 dagars retur/ångerrätt räknat från den dag leveransen nått fram till ditt utlämningsställe. Produkten måste vara i obruten förpackning och i oskadat yttre skick. Fyll i retursedeln och paketera med varan. Du bekostar själv returfrakten. Du ansvarar även för att produkten når fram till oss i gott skick. Så fort vi har mottagit produkten i oskadat skick påbörjar vi returordern. Återbetalning sker då inom några dagar.

Kundnöjdhet är viktigt för oss

Vi vill givetvis att våra kunder ska bli nöjda med de produkter ni köper hos oss. De hudvårdsprodukter vi säljer håller mycket bra kvalité. För att hjälpa dig att hitta produkter som passar just dig och din hudtyp så har vi tagit fram en shopping-guide. Vill du ha ytterligare hjälp med val av produkter eller har frågor om hur du ska använda dem skriv direkt till oss via messenger, DM, SMS eller mail. Vi svarar så fort vi har möjlighet.