Pris Laser hårborttagning stockholm

This post is also available in: English

Vi erbjuder både Alexandritelaser och Trippel Diodlaser. En session med Motus Ax Alexandritelaser är en dyrare men mer effektiv behandling än diodlaser och tar oftast längre tid att utföra. Vi har både fast pris och tidsbaserat pris, du får alltid det pris som är fördelaktigast för dig. Om du är osäker på hur lång tid du ska boka för Alexandrite så skriv till oss och fråga så svarar vi så fort vi kan. Pris för Diodlaser följer efter Alexandrite, scrolla ner!

Hårborttagning Motus Ax Moveo Alexandrite - FÖR KVINNOR

Vill du göra väldigt många områden så rekommenderar vi att du delar upp det i två tillfällen. Intimt, axiller och ansiktet kan du göra med 4-5 veckor emellan, övriga kroppen 8-10 veckor emellan.

Några av de populäraste områdena är:
Brasiliansk/Hollywood & axiller 1300kr (20 min)

Brasiliansk/Hollywood axiller & hela ben 3300kr (80 min)

OBS! Håret måste vara rakat. Helst ska det vara en utväxt på ca 1mm, dvs raka 24-48h innan. Pris för män hittar du här.

Hårborttagning trippellaser Diod - FÖR KVINNOR

OBS! Håret måste vara rakat. Helst ska det vara en utväxt på ca 1mm, dvs raka 24-48h innan.
I våra paket så kan axiller bytas ut mot 2X Mini -area. Pris för män hittar du här.

a beauty light logotype

Övrigt

OBS! Alla områden som ska lasras måste vara rakade före behandling! Vi rakar INTE på plats. Vill du visa hur håret ser ut när det är utväxt vänligen ta ett kort. Helst ska det vara en utväxt på ca 1mm, dvs raka 24-48h innan. Håret får dock INTE vara längre än 2mm.

Vi lasrar överallt förutom på slemhinnor och på huvudet (nacke & ansikte går bra) samt inte närmre än 2 cm från ögonen. 

*Mini area=: öron, näskanten, mellan bryn, överläpp, haka, fingrar lr händer (en hand), tår lr fötter (en fot), bröstvårtor, mellan bröst.

För jämförelse pris laserhårborttagning Stockholm

För att jämföra pris för hårborttagning bör man se till att jämföra även den utrustning som används. De maskiner som används är Alexandritelaser, Yaglaser, Diodlaser samt IPL. De nanometer som används av lasrarna (ej IPL som är en lampa inte en laser) är Alexandrite 755 nm, Diod 808 nm samt Yag 1064nm. Laserhårborttagning med äkta kristallbaserad Alexandritlaser är oftast en dyrare behandling än med en Diodlaser. Alexandritelaser med moveoteknik är en mer avancerad maskin, den är lite mer tidskrävande men ger också mer effekt per behandling. Man ska också ha i åtanke vilken behandlare man väljer. Är personen utbildad och certifierad för den/de maskiner de använder? Har personen erfarenhet och är han/hon noggrann? Om t.ex. en helkropp utförs på 60 min så kan man utgå från att det görs lite väl snabbt.. En modern trippel diodlaser är oftast nästintill smärtfri medan en Alexandritelaser kan göra lite ont framförallt intimt. Vår Alexandritelaser Motus Ax Moveo är utrustad med en svepande teknik vilket gör att också den ger i princip smärtfria behandlingar även intimt. Med en svepande teknik så täcker man hela behandlingsområdet tillskillnad mot punkt för punkt behandling vilket du kan läsa mer om på vår infosida om hårlaser.

Alexandritelasern Motus Ax Moveo från Italienska medicintechbolaget DEKA kan du läsa mer om här. Den svenska återförsäljaren och utbildaren är Synos Medical.

Kristallbaserad Alexandrite laser med moveoteknik

Elektronikbaserad Trippel Diodlaser

This post is also available in: English