Vibrationsplatta

This post is also available in: English

Vibrationer har flera positiva effekter på vår hälsa

Här på A Beauty Light använder vi vibrationsplattan som en del av behandlingen av Lipödem och fettreducering på grund av dess goda effekt att hjälpa lymfsystemet men en vibrationsplatta kan göra mer än så för vår kropp.

Med FitnessPlate tar man vibrationsträning till en ny nivå. Med små snabba upp-och-ner-rörelser sätter den din kropp i gungning och med hjälp av dessa skakningar/vibrationer som uppstår så aktiverar den muskler i din kropp som du inte kommer åt genom konventionell träning eller som du över huvudtaget inte visste fanns. Produkten innehar även funktionen av djupa mikrovibrationer som används till klassisk vibrationsträning. 15 minuters träning på FitnessPlate motsvarar cirka 60 minuter cirkelträning på gymmet eftersom vibrationerna gör att dina muskler aktiveras på en mycket djupare nivå. Effekten av detta blir att man använder upp till 50% mer av sin muskelmassa. Din träning blir mer effektiv på kort tid och fettförbränningen ökar markant. När fettförbränningen ökar så är möjligheten till snabb viktminskning även ett faktum.

FitnessPlate har förutom ökad fettförbränning och viktminskning en hel rad av andra välgörande och stärkande effekter:

  • Produkten stärker små muskler och leder med minimal påfrestning på din kropp. Detta är till stor hjälp för personer som av olika anledningar inte får/kan påfresta olika kroppsdelar.
  • Studier har visat positiva resultat för personer som lider av värk och smärta.
  • På grund av vibrationerna så sätter FitnessPlate fart på ditt lymfsystem – vilket kan bidra till en bättre hälsa i allmänhet då lymfsystemet hjälper din kropp med att hålla vätskebalansen, rensa ut slaggprodukter och är även en viktig del i att försvara dig mot virus och bakterier tillsammans med immunförsvaret.
  • Personer som lider av ledsjukdomen Artros kan bli hjälpta eftersom den bästa behandlingen enligt sjukgymnaster och experter är just dynamisk belastning.
  • Personer som lider av benskörhet eller riskerar att drabbas kan med fördel använda FitnessPlate då behandlingen för detta tillstånd oftast består av stötande belastning, oavsett om det är i förebyggande syfte eller inte.
  • För kvinnor som nyligen varit gravida och behöver stärka upp muskulaturen i bäckenbotten kan denna produkten rekommenderas.

This post is also available in: English