Intimate by Mika Pink Wink Wash

165 kr

This post is also available in: English

Produktdetaljer

INTIMATE Pink Wink Wash är en antibakteriell och antiviral djuprengörande intimtvätt utan tvål. Den stimulerar cellförnyelse på de privata delarna genom att ha en lätt exfolierande effekt, vilket är viktigt om man vill behålla ljus och jämn ton i underlivet. Exfolieringen hjälper även till så att huden känns ung och spänstig.

INTIMATE Pink Wink Wash förebygger missfärgningar och rengör skonsamt utan ingredienser som tvål, alkohol eller parabener som lätt kan irritera och torka ut huden.

Formeln är framtagen för känslig hud så att produkten kan användas riskfritt av alla. Oparfymerad, vegan och cruelty free.

Pumpen på flaskan doserar ut en milliliter åt gången, vilket är lagom för en intimtvätt. Det hindrar överdosering och gör INTIMATE Pink Wink Wash till en mycket dryg produkt, som räcker månader.

Den exfolierande effekten, som många intimtvättar saknar, är en viktig del i att hålla lystern och ljusa hudtonen i underlivet. Om du är ute efter att ljusa upp din hudton i underlivet, använd denna produkt tillsammans med INTIMATE Bright Maintainer för bästa resultat.

100 ml

Ingredienser: Vatten, glycerat, glycerin, kokamidopropylbetain, natriumsulfat, glyserylkokoat, glykoldisterat, shea butter, sötmandelolja, polyglycerylester, mjölksyra, xylitolglukocid, anhydraxylitol, björksocker, glukos, xanthangummi, natriumklorid, kokossyra, polyquaternium, tokoferylacetat, dinatrium edta, natriumsulfat, natriumbenzoat, akrylater, krosspolymerer, neutral parfym.

This post is also available in: English

Ytterligare information

Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder