Bokning Hårlaser Trans/Icke binär

This post is also available in: English

Då vi känt att vårt bokningssystem för hårlaser inte passat alla så erbjuder vi nu ytterligare ett alternativ. Känner du dig inte bekväm med att boka som man eller kvinna så är du välkommen att boka här istället. Hos oss är alla välkomna och känner du dig mer hemma och bekväm med att boka här så går det bra. Vi som jobbar här vill att alla ska känna sig inkluderade. Om vi råkar omnämna eller tilltala dig utanför din egen definition så ber vi om överseende, vi gör vad vi kan för att få till det rätt. Vi kanske inte lyckas få alla nöjda men vi gör vad vi kan. Varmt välkommen!

Vi erbjuder laserhårborttagning med ÄKTA laser Alexandrite eller Diod

Välj nedan vilken laser ni vill boka. Ni bör ha läst igenom vår information om hårlaser här innan ni bokar.

Hårborttagning med MOTUS AX – ALEXANDRITE

Motus Ax är en vidareutveckling av den traditionella kristallbaserade Alexandritlasern men med avancerad Moveo (med gel) teknik och en 5000W stark motor,. Ett väl utvecklat kylsystem gör att behandlingen blir näst intill smärtfri. Du kan också välja traditionell Alexandrite med luftkylning och utan gel Alexandrite AIR. Kristallbaserad Alexandrite laser är hela 20% effektivare än diodlasern. Vi kan behandla alla hudtyper 1-6 men det är svårt att få bra resultat på hudtyp 6 och även hudtyp 5. Håren måste vara mörkare än huden.

Hårborttagning med TRIPPELLASER 755+810+1064 nanometer – DIOD

Den senaste diodtekniken med Trio handenhet och våglängderna Alex 755nm, Diod 810nm & YAG 1064nm. Utrustad med superkylning. Snabb och nästintill smärtfri laserbehandling. Vi kan behandla alla hudtyper 1-6 men det är svårt att få bra resultat på hudtyp 6 och även hudtyp 5. Håren måste vara mörkare än huden.

Deka laser

This post is also available in: English