Pris Emerald laser

This post is also available in: English

Vi har flera olika betalningsmöjligheter. Du kan betala på plats med Swish, kort, bank, Klarna eller jämna kontanter. Du har även möjlighet till räntefri delbetalning av en kur via SVEA, läs mer och ansök här. Det finns även möjlighet till andra specialupplägg för dig som vill göra en behandlingskur. Vad vi kan erbjuda just dig diskuterar vi på plats. Vi hittar nästintill alltid en lösning för alla. Boka gärna in en gratis konsultation.

Emerald Laser kur Green Intense 2ggr/veckan*

Emerald Laser klippkort*(gäller i 24mån)

Kombination Emerald Laser & Wonder Prestige EMS*

Fler special erbjudanden*

*Klippkort är giltiga i 24 månader. *Regler för kombinationserbjudande. *Prova på gäller endast en gång per person. *InBody 970 kroppsanalys. *Green Intense ska utföras inom angiven vecko period.

Kvittot för både Emerald och Wonder gäller för friskvård hos Benify och behandlingarna kan även betalas med Epassi.

EMERALD

Behandlingen är helt smärtfri och du känner ingenting. Varje behandling tar mellan 30-60 min.
Inga andra liknande behandlingar på marknaden är FDA godkända för att behandla fetma/obesitas. Emerald behandlar både fetma/obesitas, övervikt, lipödem och celluliter. Den kan få dig att både minska i omkrets och gå ner i vikt. En längre behandlingskur kan i vissa fall ersätta gastric bypass operationer, sleevs, magballonger och dylikt.

DEN SÄKRASTE FETTBEHANDLINGEN PÅ MARKNADEN

Emerald normaliserar dina fettceller och gör dom hälsosamma igen. En frisk fettcell producerar nödvändiga ämnen för din kropp, exempelvis det som hanterar ditt åldrande. En abnorm fettcell tappar denna förmåga och vi åldras snabbare. Genom att varken frysa, bränna eller ta bort dina nödvändiga fettceller som är en del av det endokrina systemet störs inte kroppens energibalans. Vi undviker således att kroppen kompenserar med mer fett än vid exempelvis en kirurgi. Många blir tjocka på andra ställen på kroppen för att kompensera för de fettceller som tagits bort. Denna metod är således hälsosam och en helt naturlig process – vi tömmer dina fettceller, men behåller dom intakta och vid liv utan att störa kroppen. 

Är denna metod permanent? – Ja, det räknas som en permanent behandlingsmetod vid bibehållen livsstil.

SKILLNADEN - ATT KRYMPA VS. ELIMINERA FETTCELLER


De flesta av oss ser troligtvis fettceller som fienden som samlar på sig volym som sedan blir kärlekshandtag eller bilringar. Fett som helt enkelt gör att vi känner oss äldre och får sämre självbild. På grund av detta vänder sig många till metoder som fokuserar på att eliminera fettceller såsom fettsugning eller fettfrysningsmetoder. Ny forskning visar dock på att sådana metoder i slutändan både är ineffektivt och kontraproduktivt.

Ifall du letar efter punktbehandlingar borde du vara medveten om att dessa metoder, som eliminerar fettceller, bara innebär en tillfällig utseendeskillnad. Statistik visar att fettceller inom ett år regenererar och blir större på nya platser på kroppen, såsom armar eller rygg, för att kompensera för de fettcellerna som eliminerades. Efter detta kommer fettet även att regenereras på platserna där det eliminerades från början. Fettceller regenereras ifall de elimineras, och därför kan Emerald istället vara lösningen!

KRYMPA FETTCELLER


Emerald möjliggör fettceller att frigöra deras fettinnehåll som sedan försvinner genom kroppens lymfsystem. Fettcellerna blir efter detta hälsosamma och sänder rätt meddelanden till hjärnan, vilket gör att resten av dina fettceller agerar på samma sätt. Du behöver helt enkelt dina fettceller för att de ska kunna kommunicera rätt meddelanden till hjärnan. Detta förändrar allt!

Emerald banner

This post is also available in: English