Redirect from leads kampanjer

This post is also available in: English

Härligt att du vill prova på en behandling hos oss och GRATTIS till att ha säkrat en av platserna med KAMPANJERBJUDANDE!

Vi kommer att ringa från nr 0790-202063 (Annelie), 073-5543219 (Erika), 076-2425211 (Maria) och vi ringer vardagar mellan 8-21 och helger 10-20. Vi kommer att göra max 5 försök vid olika tillfällen. Får vi inte tag på er så övergår erbjudandet till nästa person på kö.

När vi ringer upp så kan vi svara på enklare frågor och ge kortfattad information om våra tjänster. För en fullständig konsultation för de tjänster där vi erbjuder det så kan vi hjälpa dig att boka in en tid för det. Vi kommer givetvis att hjälpa er att boka in din kampanjbehandling alternativt att du får en kampanjkod med begränsad giltighetstid om du vill boka in din behandling själv.

OBS! Att erbjudandet enbart gäller kunder som inte provat just denna typ av behandling/tjänst hos oss tidigare (du kan alltså vara en befintlig kund hos oss men enbart gjort andra typer av behandlingar hos oss) och enbart en gång per person. Antalet platser totalt är begränsat. Först till kvarn gäller.

Ser du inget bekräftelsemail? Kontrollera skräpposten!

Vill du boka in din behandling direkt så kan du boka själv här:

Om du själv har bokat in din kampanjbehandling så kommer vi att kontakta dig för att tillse att du får din specialrabatt.

This post is also available in: English