Trött på intimrakning?

This post is also available in: English

Vi lasrar intimt på både män och kvinnor!

Det finns flera sätt att bli av med hår intimt. Rakning, vaxning, epilering, diametri, hårborttagningskräm, IPL och laser. Här går vi igenom de olika alternativen.

Rakning intimt

Att raka sig intimt tar både tid och orsakar problem. Det är lätt att skära sig och huden blir irriterad. För att inte tala om hur svårt det kan vara att komma åt överallt. Ofta får man problem med inåtväxta hårstrån. Håren som växer här är så kallade terminalhår. De växer fort och har du rakat dig på morgonen så kan du ofta känna stubben redan till kvällen.

Vaxning intimt

Vaxning intimt görs oftast på salong. En väl utförd vaxning ger ett helt hårfritt resultat. Dock så håller det inte länge. Dessutom så måste du låta håret växa ut innan du kan göra en ny vaxning. Vaxning gör ganska ont, speciellt de första gångerna.

Epilering, diatermi och kräm intimt

Epilering (håren rycks ut med maskin) och diametri (hårstråt dödas ett och ett med elektriska impulser) är väldigt ovanligt att det görs intimt. Båda alternativen gör ont och är överlag inga bra alternativ för detta område. Hårborttagningskräm fungerar för en del men rekommenderas inte för de känsligaste områdena. Det kan både svida och orsaka irritationer.

IPL intimt

IPL (kallas ibland laser vilket det inte är) är en lampa med diffust ljus som skjuts genom ett filter för att hetta upp och ta död på hårstråna. IPL gör ont och är sällan effektivt för hårborttagning.

ÄKTA laser intimt

ÄKTA laser finns i flera utföranden. Alexandrit, Diod och Yag. De allra senaste Diodlasrarna finns som trippellasrar. Dvs alla tre våglängder (lasertyper) i samma handenhet. Flera av de nya hårlasermaskinerna är utrustade med starka kylelement för en smärtfri behandling (vissa lasermaskiner gör tyvärr fortfarande ont). En hårlaser tar död på de hårstrån som är i växtfasen. Därav att det behövs ett flertal behandlingar för att bli av med hårväxten. Vår maskin är en trippellaser med superkylning.

Män intimt

Många män tar bort hår intimt med laser. Det kan vara enbart mellan skinkor och stjärten eller ansat fram. Vissa tar bort allt så kallat hollywood. Du väljer vad som passar dig. Denna typ av laser är inte farlig för de intima delarna och påverkar inte testiklarnas funktion. Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du får en professionell behandling. Vi har utfört hårborttagning med laser intimt på män under många år. Vår maskin är utrustad med superkylning vilket gör att behandlingen inte gör ont. Läs mer om hårborttagning män specifikt.

Kvinnor intimt

Kvinnor tar ofta bort hår intimt med laser. Bikinilinje, brasilianskt eller hollywood. Det går bra att lasra även insidan av blygdläpparna. Menstruation är inget problem vid behandlingen om du använder tampong eller en menskopp. Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du får en professionell behandling. Vi har utfört hårborttagning med laser intimt på kvinnor under många år. Vår maskin är utrustad med superkylning vilket gör att behandlingen inte gör ont. Läs mer om hårborttagning kvinnor specifikt.

This post is also available in: English

2 svar på ”Trött på intimrakning?”

  1. Hej!

    Jag vill ta bort allt hår som jag har på mitt underliv. Har inte mycket hårväxt och det jag vill ha hjälp att ta bort sitter innanför de yttre blygläpparna och de hårstråna är ljusa.

    Använder redan både Laser och Epilering hemma, därför har jag redan tagit bort det mesta själv.

    Har gått en gång på intim diametribehandling som fungerade mycket bra på mig. Blev nöjd med resultatet.

    Min fråga är om ni kan hjälpa mig med just diametri av det jag har kvar? Laser tar inte eftersom de hårstråna är ljusa.

  2. Hej Vera! Vi arbetar tyvärr inte med diametri. Laser brukar dock ta även på ljusa hår. Har du en hemmamaskin så lär det inte vara en laser. Hemmamaskiner är IPL maskiner som dessutom är mycket svagare än de som finns på salong. För hårborttagning så bör man använda äkta laser. Mvh Annelie / A Beauty Light

Lämna ett svar