Trött på intimrakning?

This post is also available in: English

Vi lasrar intimt på både män och kvinnor!

Det finns flera sätt att bli av med hår intimt. Rakning, vaxning, epilering, diametri, hårborttagningskräm, IPL och laser. Här går vi igenom de olika alternativen.

Rakning intimt

Att raka sig intimt tar både tid och orsakar problem. Det är lätt att skära sig och huden blir irriterad. För att inte tala om hur svårt det kan vara att komma åt överallt. Ofta får man problem med inåtväxta hårstrån. Håren som växer här är så kallade terminalhår. De växer fort och har du rakat dig på morgonen så kan du ofta känna stubben redan till kvällen.

Vaxning intimt

Vaxning intimt görs oftast på salong. En väl utförd vaxning ger ett helt hårfritt resultat. Dock så håller det inte länge. Dessutom så måste du låta håret växa ut innan du kan göra en ny vaxning. Ofta orsakar vaxning inåtväxta hårstrån och irriterad hud. Vaxning gör ganska ont, speciellt de första gångerna.

Epilering, diatermi och kräm intimt

Epilering (håren rycks ut med maskin) och diametri (hårstråt dödas ett och ett med elektriska impulser) är väldigt ovanligt att det görs intimt. Båda alternativen gör ont och är överlag inga bra alternativ för detta område. Hårborttagningskräm fungerar för en del men rekommenderas inte för de känsligaste områdena. Det kan både svida och orsaka irritationer.

IPL intimt

IPL (kallas ibland laser vilket det inte är) är en lampa med diffust ljus som skjuts genom ett filter för att hetta upp och ta död på hårstråna. IPL gör ont och är sällan effektivt för hårborttagning.

ÄKTA laser intimt

ÄKTA laser finns i flera utföranden. Man arbetar med kristallbaserad Alexandrit eller elektronikbaserad Diod. Lasrarna använder ljus anpassat för att ge den effektivaste hårborttagningen, de benämns med Alexandrite 755nm Diod 808nm & Yag 1064nm. De allra senaste Diodlasrarna finns som trippellasrar. Dvs alla tre våglängder (nanometer för hårborttagning) i samma handenhet. Flera av de nya hårlasermaskinerna är utrustade med starka kylelement för en smärtfri behandling (vissa diodlasermaskiner gör tyvärr fortfarande ont). Allra effektivast för hårborttagning är den kristallbaserade Alexandritelasern. En vanlig alexandritelaser skjuter laserstrålen från lite avstånd och blåser luft för att kyla ner huden. Det kan tyvärr kännas en del speciellt intimt. Vi arbetar med den enda Alexandritelasern som har moveoteknik, Motus Ax från DEKA. Det är en alexandritelaser med svepande teknik vilket ger en i princip helt smärtfri och väldigt effektiv behandling.  En hårlaser tar död på de hårstrån som är i växtfasen. Därav att det behövs ett flertal behandlingar för att bli av med hårväxten. Vi erbjuder både Alexandritelaser och Trippel Diodlaser. En session med Motus Ax Alexandritelaser är en dyrare men ännu mer effektiv behandling än diodlaser och tar oftast längre tid att utföra.

Män intimt

Många män tar bort hår intimt med laser. Det kan vara enbart mellan skinkor och stjärten eller ansat fram. Vissa tar bort allt så kallat hollywood. Du väljer vad som passar dig. Denna typ av laser är inte farlig för de intima delarna och påverkar inte testiklarnas funktion. Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du får en professionell behandling. Vi har utfört hårborttagning med laser intimt på män under många år. Båda våra maskiner är utrustade med superkylning vilket gör att behandlingen inte gör ont. Läs mer om hårborttagning män specifikt.

Kvinnor intimt

Kvinnor tar ofta bort hår intimt med laser. Bikinilinje, brasilianskt eller hollywood. Det går bra att lasra även insidan av blygdläpparna. Menstruation är inget problem vid behandlingen om du använder tampong eller en menskopp. Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du får en professionell behandling. Vi har utfört hårborttagning med laser intimt på kvinnor under många år. Våra maskiner är utrustade med superkylning vilket gör att behandlingen inte gör ont. Läs mer om hårborttagning kvinnor specifikt.

This post is also available in: English

Lämna ett svar