Nu erbjuder vi Andullation!

Andullation – Massage med vibration och infraröd värme

Andullationsmassagen är en massageterapi. Som terapi hör Andullation till kategorin “biofysikaliska” behandlingar. Med denna specifika och unika teknik appliceras orienterade och lågfrekventa vibrationer, samtidigt som deras amplitud och frekvens är stokastiskt modulerade. Det infraröda ljuset ger en djup värme, vilket ökar effekten av vibrationerna. När vibrationerna tränger in i huden stimuleras specifika sensoriska celler som känselkropparna Pacini och Meissner. Vibrationer och djupverkande infravärme ger även en stimulans som utvidgar blodkärlen och ger bättre blodcirkulation i respektive vävnad. Effekten är en avslappnad och skön värmekänsla.

Läs mer om Andullation och vad den kan göra för dig här!

Trött på intimrakning?

Vi lasrar intimt på både män och kvinnor!

Det finns flera sätt att bli av med hår intimt. Rakning, vaxning, epilering, diametri, hårborttagningskräm, IPL och laser. Här går vi igenom de olika alternativen.

Rakning intimt

Att raka sig intimt tar både tid och orsakar problem. Det är lätt att skära sig och huden blir irriterad. För att inte tala om hur svårt det kan vara att komma åt överallt. Ofta får man problem med inåtväxta hårstrån. Håren som växer här är så kallade terminalhår. De växer fort och har du rakat dig på morgonen så kan du ofta känna stubben redan till kvällen.

Vaxning intimt

Vaxning intimt görs oftast på salong. En väl utförd vaxning ger ett helt hårfritt resultat. Dock så håller det inte länge. Dessutom så måste du låta håret växa ut innan du kan göra en ny vaxning. Vaxning gör ganska ont, speciellt de första gångerna.

Epilering, diatermi och kräm intimt

Epilering (håren rycks ut med maskin) och diametri (hårstråt dödas ett och ett med elektriska impulser) är väldigt ovanligt att det görs intimt. Båda alternativen gör ont och är överlag inga bra alternativ för detta område. Hårborttagningskräm fungerar för en del men rekommenderas inte för de känsligaste områdena. Det kan både svida och orsaka irritationer.

IPL intimt

IPL (kallas ibland laser vilket det inte är) är en lampa med diffust ljus som skjuts genom ett filter för att hetta upp och ta död på hårstråna. IPL gör ont och är sällan effektivt för hårborttagning.

ÄKTA laser intimt

ÄKTA laser finns i flera utföranden. Alexandrit, Diod och Yag. De allra senaste Diodlasrarna finns som trippellasrar. Dvs alla tre våglängder (lasertyper) i samma handenhet. Flera av de nya hårlasermaskinerna är utrustade med starka kylelement för en smärtfri behandling (vissa lasermaskiner gör tyvärr fortfarande ont). En hårlaser tar död på de hårstrån som är i växtfasen. Därav att det behövs ett flertal behandlingar för att bli av med hårväxten. Vår maskin är en trippellaser med superkylning.

Män intimt

Många män tar bort hår intimt med laser. Det kan vara enbart mellan skinkor och stjärten eller ansat fram. Vissa tar bort allt så kallat hollywood. Du väljer vad som passar dig. Denna typ av laser är inte farlig för de intima delarna och påverkar inte testiklarnas funktion. Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du får en professionell behandling. Vi har utfört hårborttagning med laser intimt på män under många år. Vår maskin är utrustad med superkylning vilket gör att behandlingen inte gör ont. Läs mer om hårborttagning män specifikt.

Kvinnor intimt

Kvinnor tar ofta bort hår intimt med laser. Bikinilinje, brasilianskt eller hollywood. Det går bra att lasra även insidan av blygdläpparna. Menstruation är inget problem vid behandlingen om du använder tampong eller en menskopp. Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du får en professionell behandling. Vi har utfört hårborttagning med laser intimt på kvinnor under många år. Vår maskin är utrustad med superkylning vilket gör att behandlingen inte gör ont. Läs mer om hårborttagning kvinnor specifikt.

Har du inte redan testat den populära elektromagnetiska träningstrenden?

Just nu har vi introduktionspris på EM-Träning där vi erbjuder hela 50% rabatt!

HIFEM – High Intensity Focused Electro Magnetic technology är en icke invasiv träningsmetod som används för att effektivt och skonsamt bygga muskler och bränna fett. 30 minuters behandling för mage motsvarar ca 5,5h träning eller 20.000 sit-ups. En behandling kan öka muskelmassan med 16% och bränna 19% fett på samma gång.

Gäller tom 30/10

NYHET! Nu utför vi cryo-behandlingar

Bli av med vårtor och hudfläckar på bara några sekunder med Cryopen!

Cryopen arbetar med kyla för att effektivt behandla olika hudåkommor. Behandlingen tar bara några sekunder och endast 1-3 behandlingar krävs. Det är en skonsam behandling som arbetar med millimeterprecision som inte skadar omgivande vävnad.

Cryopen

HELKROPPSBEHANDLING

Många undrar vad som ingår i en ”Helkroppsbehandling”.
-Svaret är allt utom på huvudet. Däremot bör man inte lasra områden där man inte har en besvärande hårväxt.
En annan vanlig fråga är om det gör ont?
-Nej, vår nya trippellaser med superkylning gör inte ont alls!
Hur lång tid tar varje behandling?
-Vanligtvis mellan 2-3 timmar.

Info till nya kunder från Lets Deal!

Vi välkomnar våra nya kunder från Lets Deal! Till dig som just köpt en deal kommer här lite information.

Boka tid via telefon eller direkt här på hemsidan under tidsbokning. Ni som har valt bröst, hel rygg eller hela ben, boka en timmes behandling. Ni som har valt helkropp, boka tre timmars behandling.

Kom ihåg att de områden du ska behandla ska vara rakade, helst 2 dgr innan. Ni får inte ha solat inom de närmsta två veckorna. Ni får inte vaxa, epilera, plocka eller bleka hårstråna. Allt om hårborttagning med laser finns att läsa sig till här på sidan. Har ni ytterligare frågor så maila gärna. Vi svarar i telefon i mån av tid.

Har du inte redan köpt en deal så hittar du dem här, gäller under hela jul & nyår dock begränsat antal. https://letsdeal.se/deal/7zs2tr2jep34