Leads

This post is also available in: English

Hej!

Vår hemsida är väldigt informativ och du kan hitta svaret på de allra flesta frågor här. Vill du ha en konsultation för Hårlaser, Emerald grön laser, Dr Arnold, Wonder Prestige eller Cryopen så erbjuder vi både digitala och på plats på kliniken. Du hittar lediga tider och bokar här. För övriga behandlingar och enklare frågor så svarar vi gärna via mail, SMS, Messenger, DM & WhatsApp samt återkopplar via telefon om du fyller i nedan formulär.

Om du vill att vi ringer dig när vi har möjlighet så fyller du i formuläret nedan.
När vi ringer upp så kan vi svara på enklare frågor och ge kortfattad information om våra tjänster. För en fullständig konsultation för de tjänster där vi erbjuder det så kan vi hjälpa dig att boka in en tid för det.

Om du fyller i formuläret nedan så godkänner du att vi kontaktar dig via i första hand ditt mobilnummer. Vi kommer att återkoppla till dig så snart som möjligt men det kan ta från någon dag till någon vecka. Vi kommer att ringa från nr 0790-202063 eller 076-2425211 och vi ringer vardagar mellan 8-21 och helger 10-20. Vi kommer att göra max 5 försök vid olika tillfällen.

This post is also available in: English